Følg oss på Instagram: vestfold_dolahest

torsdag 19. oktober 2017

Medlemsmøte

Mandag 16. oktober arrangerte vi et medlemsmøte på Borgen Mølla i Andebu. 13 stykker dukket opp. På agendaen var et foredrag, pizza og litt prat om hva medlemmene ønsket av dølahestlaget.

Først var det et foredrag med Gro Hauge. Hun pratet om konkurransepsykologi og hvordan takle konkurransenerver. I løpet av en time fikk vi mange gode tips om hvordan vi bør tenke både før og etter konkurranse, og hvor viktig det var å skape de gode minnene og ikke nødvendigvis fokusere så mye på resultatene. Det viktigste stikkordet er positiv tenkning!

Etter at pizzaen kom, fikk vi tid til å skravle litt og det er vi hestefolk ganske gode på! Så fikk vi historien om hvordan Vestfold dølahestlag ble dannet og hva vi har drevet på med i laget frem til nå. Fremover ønsker vi å inkludere medlemmene mye mer i planleggingen av aktiviteter. Det viktigste er jo at vi gjør ting medlemmene ønsker!

Vi tok en runde på hva de forskjellige ønsket å holde på med. De tingene som ble trukket mest fram  var kjøring og sosiale sammenkomster, og det skal vi ta med oss videre. Andre ting som kom frem var stevnetrening og programridning, turer (både korte og lengre turer, samt overnatttingstur) og mer teori på kursene vi har. Medlemsmøter kom også opp, og med muligheter for å få inn foredragsholdere. Temaer som helse, fôring og høver ble nevnt. Et ønske om turritt a la distanse kom også, og skulle vi kanskje hatt en sommeravslutning med litt artige aktiviteter?

Andre ting som ble diskutert i fellesskap, var om vi skulle fokusere mer mot Dølahestmesterskapet. Vi hadde et forsøk tidligere på en inspirasjonsgruppe rettet mot konkurranseekvipasjer. Vi konkluderte at laget burde være et inpsirasjonslag for alle medlemmene, og det skal vi ta med oss videre. Det er ønsker om treninger og samlinger om vinteren, og at vi forsøker å være sosiale på disse treningene så langt det lar seg gjøre.

Vi har litt faste arrangement vi kommer til å fortsette med. Skogshestdag om vinteren og 1. mai tur er et par av disse. To skeidkonkurranser i året kommer også til å bli arrangert, hvor den ene er et vestfoldmesterskap om sommeren.

Vi tok også opp spørsmålet: Hvordan synes vi på sosiale medier. Alle ble oppfordret til å bruke Facebook og sende bilder til instagramkontoen, enten ved å sende bilder til Anja Magnussen Schüller eller bruke #vestfolddolahestlag i egne innlegg på instragram. Vi snakket også litt om å ha en egen hjemmeside hvor informasjon vil være lettere å finne fram til enn på Facebook, og for å nå andre som ikke er på der. Denne siden er den spede starten på dette, som vil bli utviklet videre. Jeg håper vi får noe som fungerer godt for alle etterhvert.

Styret tar med seg alle ideene videre, og håper vi klarer å finne på mange spennende aktiviteter for dere fremover. Samtidig oppfordrer vi alle med å komme med bidrag. Bare på den måten klarer Vestfold dølahestlag å være et inkluderende lag for alle medlemmene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mest leste