Følg oss på Instagram: vestfold_dolahest

lørdag 25. november 2017

Et hyggelig julebord


Årets julebord er over, og i år satte vi rekord i antall deltagere! Det er så utrolig gøy at så mange kom! 18 stykker med stort og smått ble vi rundt bordet (og 1 firbent). Vi var i det koselige lokalet i låven hos Mona på Steinsholt, og for første gang fyllte Vestfold dølahestlag et helt bord.
Vi startet, tradisjonen tro, med risengrynsgrøt. Det skulle vistnok være tre mandler i grøten, men kun 2 ble funnet. De heldige vinnerne av marsipangris ble Heidi S. og Jack. Vi andre måtte nøye oss med den gode grøten Mona hadde laget til oss, noe som helt var helt fortreffelig.
Etter grøt var det tid for loddsalg og trekning av fine premier. Alle hadde tatt med seg gaver man kunne vinne, og det var mye spennende som ventet de heldige vinnerne.
Ungjentene sto for loddsalg, trekning og utdeling av premier. Konklusjonen etter at vi var ferdige, var at loddene på bildet under, var ikke de man burde ha kjøpt. De ga ingen premier! Vinnerne satt derimot på andre enden av bordet.
Etter loddtrekningen var det tid for quizen som Marita og Nina hadde laget til oss. Vi ble delt inn i tre lag, og de små grå fikk virkelig brynet seg. Det endte opp med to vinnerlag.Vi gjorde et forsøk på noen utslagsspørsmål, men de var fortsatt like jevne og endte opp med å dele premienseg i mellom.
Det var alt for i år! Nå skal styret planlegge neste års arrangement, mens medlemmene nyter førjulstiden (noe vi i styret selvsagt også skal gjøre).

Ha en riktig god jul alle sammen og ha et godt nyttår, så sees vi i 2018!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mest leste