Følg oss på Instagram: vestfold_dolahest

torsdag 8. mars 2018

Velkommen til vår tradisjonelle 1. maitur

Foto: Nina Ringstad
Da er det på tide å ønske velkommen til vår tradisjonelle kjøre- og ridetur 1. mai! I år gjør vi det i samarbeid med Foreningen til Kjørehestens Fremme.

Turen vil foregå på grusveier, skogsveier og noe asfaltert/trafikert vei. Vi kjører en god runde i Brunlanes/Helgeroa og avslutter turen der vi startet, med lunsj. Vi har med bålpanne, du tar med mat og drikke til deg og hesten.

For sikkerhetens skyld har vi satt 16-årsgrense for å håndtere egen hest. Skal du ri, bør du mestre alle tre gangarter og ha rideferdigheter opp mot LC dressur (turen vil foregå i skritt og trav). 

Det er fullt mulig å bli med uten hest, om det er plass. Meld deg på i kommentarfeltet og skriv hvor mange plasser du har i vogna, om du skal ri, eller om du ønsker å være passasjer. Vi satser på godt vær og håper at mange blir med.

Vi skal være klar til å dra avgårde eksakt klokken 11.00. Det vil si, alle hester skal stå klar med alt utstyr innen da. Sørg for å ha med skuffe/greip til å ta opp møkk, spesielt bakerste vogn har hovedansvaret for at det ikke blir liggende igjen. Da vil vi være velkomne igjen til neste år.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mest leste