Følg oss på Instagram: vestfold_dolahest

onsdag 10. januar 2018

Nytt fra styret, januar 2018

Da har vi avholdt årets første styremøte. Mye av tiden gikk med til å planlegge årsmøtet den 19. februar på Revetal Gamle Stasjon, samme sted som vi har vært de siste årene.

Vi trenger nye folk inn i styret og jeg håper det er medlemmer der ute som kan tenke seg å si ja om de blir spurt, eller enda bedre, tar kontakt og viser sin interesse. Vi trenger ny leder, kasserer og et nytt styremedlem. Vi er en hyggelig gjeng, og om vi er flinke til å fordele oppgavene så er det ikke en så stor jobb. Ellers ble det diskutert premier til medlemmer som har utmerket seg, så jeg håper flest mulig kommer på møtet, så kanskje akkurat du får en liten overraskelse?

Vi har jobbet videre med terminlisten, og har kommet et lite stykke videre. Resten av planleggingen får det nye styret ta over. Heidi Franck arrangerer skogsdag hos seg i Hvittingfoss 27. januar. Denne ble flyttet til denne datoen grunnet stort snøfall et par dager før. Vi har et helgekurs med Kristine Linnea Hansen på Komnes 3-4. februar. Dette ble fult så raskt at vi knapt rakk å utlyse det. I mars blir det ny skogdag på Melsom. Vi må avvente litt med dato der foreløpig, så det kommer vi tilbake til. Kjørekurs med Camilla Johnsrud i mai er under planlegging, vi må bare få på plass sted før vi går ut med endelig dato. 1. maituren vår går som vanlig, og vi håper så mange som mulig blir med på den. Tilslutt håper vi på å få til en langtur til sommeren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mest leste