Følg oss på Instagram: vestfold_dolahest

tirsdag 20. februar 2018

Årets dølahest i Vestfold 2017

Hvert år forsøker vi å kåre den dølahesten som har utmerket seg spesielt i laget vårt. I år valgt vi å følge modellen til Landslaget for dølahest, nemlig dølahestcupen. De har laget en poengskala for deltagelse i forskjellige grener og klasser, alt fra de tradisjonelle NRYF-grenene, til voltige, western, brukskjøring og -ridning, samt mounted games. Skeid var dessverre utelaett i 2017, da reglementet for dette ikke var klart. Det har kommet inn i 2018, med litt justerte poengsummer. Vi kommer også til å følge modellen i 2018. Hvis du deltar i konkurranser, følg med på resultatlisentene her på siden, i tilfelle ting du har deltatt på ikke blir fanget opp (gjelder spesielt for grener utenfor NRYF).

Foto: Ada Marlene Vroojlik
Men over til årets vinner! I år gikk dølahoppa Gullfrøya av med seieren! Hun er 6 år gammel, 3. premiert, og etter Nybakk Frøyar og Gulljenta. Heidi Franck har hovedsaklig vært ute og konkurrert i dressur, sprang og kjøring. Her kan du se alle resultatene deres.

Foto: Anja M. Schüller
Foto: Anja M. Schüller
Vi gratulerer så mye med innsatsen og gleder oss til å følge dere videre i 2018!

Den komplette resultatlisten ser ut som følger:
1. plass: Gullfrøya 540 poeng
2. plass: Haugstadblesen 270 poeng
3. plass: Finnvald Lukas 260 poeng
4. plass: Asak Balder 230 poeng
5. plass: Håland Svarten 170 poeng
6. plass: Saga Sofie 120 poeng
7. plass: Smedsmo Mirakel 80 poeng

Helt på tampen, oppfordrer jeg alle til å melde inn hestene deres til Landslaget for deltagelse i Dølahestcupen 2018. Statutter finner dere her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mest leste