Følg oss på Instagram: vestfold_dolahest

søndag 25. februar 2018

Årsmøte 2018 med flere utmerkelser.

Mandag 19. februar 2018 arrangerte vi årets årsmøte. Det var 13 frammøtte, hvor 12 var stemmeberettigede. Referat og endelig regnskap, med endringer, vil bli sendt til medlemmene på mail når alt er klart.

De siste årene har vi vært på trivelige Revetal Gamle Stasjon, og det er alltid hyggelig når dølahestfolket møtes. Sakslista ble raskt gjennomgått. Det nye styret ble enstemmig klappet inn. Leder Heidi Magnussen Schüller, kasserer Janne Bø Engebretsen og styremedlem Mona Fossusmstuen gikk ut av styret. Det ble også gjort et par omrokkeringer.

Det nye styret for 2018 blir som følgende:
Leder: Heidi Franck (ny, for 1 år)
Nestleder: Nina Ringstad (ikke på valg)
Kasserer: Marita Severinsen (byttet verv, for 1 år).
Sekretær: Anja Magnussen Schüller (gjenvalg, 2 år)
Styremedlem: Mette Meland (byttet verv, 1 år)
Styremedlem: Vibeke Rootwelt (ny, 2 år)
1. varamedlem: Marianne Feed (ny, 2 år)
Valgkomite: Anette Green (gjenvalg, 2 år)
                    Gro Hauge (ikke på valg)
Revisor: Gro Hauge (gjenvalg, 1 år)

Vi har tidligere gått ut med Årets dølahest i Vestfold, men vi har flere medlemmer som har utmerket seg.

Ole Jan Kamfjord, Årets debutant 2017
Heidi Franck, Årets dølahest 2017
Nina Ringstad, Årets kursarrangør 2017

Mona Fossumstuen. Årets kursarrangør 2017 (ikke tilstede)
Jeanette Langmo, Årets dølahestambassadør 2017 (ikke tilstede)

Årets debutant 2017

Ole Jan Kamfjord fikk sin pris da han deltok i NM i hestepløying 2017. Med minmalt med trening ble han med, med sin egen dølahoppe Saga Sofie og hans svigerinnes dølavallak Asak Balder. Hestene står 5 mil unna hverandre, noe som gjorde trening enda vanskeligere. De var med på et par treninger før konkurransen, etter å ha forsøkt å pløye sammen en gang året før. Hestene hadde også vært kjørt i tospann sammen et par ganger før selve konkurransen. Med tanke på at de møtte ganske erfarne ekvipasjer, var det modig å bli med på dette.Årets dølahestambassadør
Jeanette Langmo og hennes dølahester Haugstadblesen og Hålandsvarten (Blesen og Alvin) viste seg flott frem i 2017. Jeanette, samboer Roger Solberg og Blesen var en av ekvipasjene som i februar tok sledeveien mot Røros. De var også eneste ekvipasje fra Vestfold dølahestlag som dro til Dølahestmersterskapet, hvor de blant annet tok med seg en førsteplass i kjøring. Dessverre mistet Jeanette begge hestene i høst.


Årets kursarrangør 2017
For de som har deltatt på kurs med oss, så har to damer utmerket seg spesielt. Mona Fossumstuen og Nina Ringstad har skjemt oss bort med en standard som blir vanskelig å etterfølge. Samtidig som det meste har gått helt på skinner med selve opplegget, har de disket opp med varme lunsjer som har varmet godt på kalde kursdager. Det vet jeg har blitt satt stor pris på fra kursdeltagere.

Vi gleder oss til nye eventyr i 2018!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Mest leste